Antrykot wołowy bez kości 1 kg

towar niedostępny

Opis
Termin przydatności do spożycia: 04.12.2023
Antrykot zawiera część mięśnia najdłuższego grzbietu o bardzo delikatnych włóknach. Dodatkowo ma przerosty tłuszczu tzw. marmurek dzięki któremu steki są szczególnie soczyste. Antrykot wołowy jakością i smakiem dorównuje rostbefowi. Jest kruchy i soczysty. Doskonale nadaje się na pyszne steki oraz na pieczeń.
Wołowina uwielbia chłód! Podczas zakupów należy zwrócić uwagę na warunki w jakich przechowywane jest mięso w lodówce, odpowiednia temperatura przechowywania wołowiny to od 0°C do 4°C. Wymagane jest, by transport wołowiny do domu odbywał się w warunkach chłodniczych. Przerwanie łańcucha chłodniczego skraca termin przydatności do spożycia. Po przyjściu do domu włóż mięso do lodówki tak szybko jak to możliwe, umieszczając je na najniższej półce w lodówce, gdyż tam jest najchłodniej.
Mięso z Łukowa jest najwyższej jakości, znajdując uznanie nie tylko na rynku krajowym i w Europie, ale także w krajach pozaeuropejskich. Współpracują ze sprawdzonymi dostawcami, których starannie dobierają zwracając uwagę na jakość i bezpieczeństwo. Dzięki zachowaniu rygorystycznych procedur podczas produkcji, mięso charakteryzuje się najwyższą jakością i doskonałym smakiem.
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.