Łata wołowa 1 kg

Opis
Termin przydatności do spożycia: 08.04.2025
Łata wołowa jej cechą charakterystyczną jest średni przerost tłuszczowy oraz różowo-czerwona barwa. Jest to część półtuszy wołowej uzyskiwana po wycięciu żebra. Łata wołowa jest najczęściej wykorzystywana do tworzenia dań z mięsa mielonego np. pulpetów czy klopsików, to również element idealnie nadający się na wywar – rosół, bulion lub do potraw duszonych.
Wołowina uwielbia chłód! Podczas zakupów należy zwrócić uwagę na warunki w jakich przechowywane jest mięso w lodówce, odpowiednia temperatura przechowywania wołowiny to od 0°C do 4°C. Wymagane jest, by transport wołowiny do domu odbywał się w warunkach chłodniczych. Przerwanie łańcucha chłodniczego skraca termin przydatności do spożycia. Po przyjściu do domu włóż mięso do lodówki tak szybko jak to możliwe, umieszczając je na najniższej półce w lodówce, gdyż tam jest najchłodniej.
Mięso z Łukowa jest najwyższej jakości, znajdując uznanie nie tylko na rynku krajowym i w Europie, ale także w krajach pozaeuropejskich. Współpracują ze sprawdzonymi dostawcami, których starannie dobierają zwracając uwagę na jakość i bezpieczeństwo. Dzięki zachowaniu rygorystycznych procedur podczas produkcji, mięso charakteryzuje się najwyższą jakością i doskonałym smakiem.
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.
Andrzej Gorgolewski
Bardzo ładna porcja przerastanego mięsa. Będzie pitraszenie :).