Łopatka wołowa bez kości1 kg
Opis
Termin przydatności do spożycia: 23.10.2024
Łopatka wołowa to mięso z niewielkim przerostem tłuszczowym. Nadaje się do duszenia, mielenia, przygotowywania zrazów lub steków. Łopatka wołowa to mięso, które uzyskuje się z górnej części kończyny przedniej krowy. To mięso niezwykle chude i wyraziste w smaku. W kuchni łopatka wołowa idealnie nadaje się do tradycyjnych potraw: na mielone, klopsiki, bitki czy rumsztyk z cebulka.
Wołowina uwielbia chłód! Podczas zakupów należy zwrócić uwagę na warunki w jakich przechowywane jest mięso w lodówce, odpowiednia temperatura przechowywania wołowiny to od 0°C do 4°C. Wymagane jest, by transport wołowiny do domu odbywał się w warunkach chłodniczych. Przerwanie łańcucha chłodniczego skraca termin przydatności do spożycia. Po przyjściu do domu włóż mięso do lodówki tak szybko jak to możliwe, umieszczając je na najniższej półce w lodówce, gdyż tam jest najchłodniej.
Mięso z Łukowa jest najwyższej jakości, znajdując uznanie nie tylko na rynku krajowym i w Europie, ale także w krajach pozaeuropejskich. Współpracują ze sprawdzonymi dostawcami, których starannie dobierają zwracając uwagę na jakość i bezpieczeństwo. Dzięki zachowaniu rygorystycznych procedur podczas produkcji, mięso charakteryzuje się najwyższą jakością i doskonałym smakiem.
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.
Andrzej Gorgolewski
Piękna porcja mięsa. Czeka na mnie niedługo pieczeń. Mniam. Polecam.
Dorota Silniewicz
ładnie wykrojone kawałki, bez błon. Chudziutkie