Mortadella con pancetta 550g

towar niedostępny

Opis
Skład:
- mięso wieprzowe 84%
- słonina wieprzowa
- sól peklowa
- czosnek suszony
- pieprz biały
- cukier
Produkt w osłonce niejadalnej.
Produkt pakuję próżniowo, lub w atmosferze gazu ochronnego.
Dane techniczne
Rodzaje Wędlin | Parówki i Mortadele |
Wędliny drobiowe | Nie |
Grillowe | Nie |
Receptury PRL | Nie |
Przedwojenne Receptury | Nie |
Bez Konserwantów | Nie |
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.
Rafał Bławat
Super
Andrzej Gorgolewski
Pyszna, polecam gorąco!
Marcin Łowkis
Mortadella con pancetta to jest po prostu PYCHA :)
Elżbieta
Mortadela rewelacyjna, naszpikowana wyczuwalnymi kawałeczkami miękkiej, rozpływającej się w ustach słoninki. Wyrazista w smaku.
Wioletta Jankowska
Smak rewelacyjny Polecam wszystkim
Agnieszka Szywała
Pyszna super do sałatki
Robert Lewandowski
Najwyższa jakość
Pasjonat wędlin
Wszystko ok
Koneser
Bardzo dobra. Serdeczne polecam
Fan Starej Wedliniarni
Pyszna
Piotr Konsik
Rewelacja - naprawdę fajna mortadela, idealna zarówno jako dodatek do kanapek, jak i innych pomysłów kulinarnych.
Monika Chruśniak
Mortadella? Serio? Nazwa nie zachęca ale kiełbaska jest przepyszna! Miód malina! Rewelacja!
Dorota Orzelska
Dla mnie najbardziej nijaka z kiełbas. Wychodzą fajne gołąbki po przyprawienia po swojemu.
Elżbieta Olender
Zaskakująco smaczna
Andrzej Świtalski
Bardzo smaczna ciekawą niespodzianką jest słoninka w środku która dodaje jej uroku jak również urozmaica smak swoją chrupkością. Pamiętać należy aby nie jeść wędlin natychmiast po wyjęciu z lodówki lecz dopiero po kilku minutach. Bardzo schłodzona wędlina nie ma takiego smaku jak ta o pokojowej temperaturze.
Elżbieta Olender
Do bułeczki z masełkiem w sam raz , mięciutka, wyraźnie czuć słoninkę.
Przem
Zastanawiałem się przed kupnem, bo mortadela nie za dobrze mi się kojarzy, z wiadomych powodów. Ale jest bardzo smaczna, nie żałuję.