Rodzaje Wędlin
Wędliny drobiowe
Grillowe
Receptury PRL
Przedwojenne Receptury
Bez Konserwantów
Boczek lwowski 1kg
Boczek nacierany solą i peklowany na sucho leżakuje z przyprawami minimum 7 dni a następnie pieczony w piecu.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Boczek pieczony z czosnkiem 1kg
Wyselekcjonowany boczek wieprzowy z półtusz o wysokiej klasie mięsności , marynowany, posypany kminkiem i płatkami czosnku następnie pieczony w piecu.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Boczek swojski z zalewy 1kg
Boczek leżakowany 7 dni w zalewie z soli peklującej i naturalnych przypraw, wędzony drewnem bukowym i olchowym.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 24 godziny
Kabanosy weselne opakowanie 500g
Kabanosy, które na podkarpaciu królują na stołach weselnych od lat wytwarzane wg tradycyjnej receptury.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 24 godziny
Kaszanka biała słowiańska 450g
kaszanka biała oparta na starych polskich recepturach.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 24 godziny
Kaszanka bukowska opakowanie 450 g
Nasza najpopularniejsza kaszanka zrobiona według wskazówek zawartych w staropolskich recepturach.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 24 godziny
Kaszanka swojska 450g
Kaszanka jaką się przyrządzali nasi dziadkowie.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Kaszanka z wątróbką jak dawniej w 1931r. 600g
Kaszanka według przepisu z północnych regionów Ukrainy a także bardzo popularna w XIXw. na terenach dzisiejszej Białorusi zwana "Krovyanka".
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 24 godziny
Kiełbasa Szynkowa odtworzona według receptury z 1926 roku. 500g
Kiełbasa wieprzowa wędzona, parzona
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 24 godziny